Mediatorul și expertul în discriminare, Anamaria Panfile oferă servicii de consultanță de specialitate structurate în funcție de tipologia umană și nevoile clienților.
În calitate de practician Lab Profile, Anamaria Panfile poate să facă diferența în vânzări, marketing și motivarea angajaților, folosind acest instrument de analiză a limbajului ce îți permite să observi cum se motivează oamenii, cum procesează informații și cum iau decizii. Totodată poate să sprijine angajatorii în procesul de recrutare a persoanelor potrivite pe posturile adecvate, pentru evaluarea lor și dezvoltarea de echipe unite, eficiente și puternice, precum și în analiza limbajului și comportamentului prin care poți alege, în scurt timp, strategia cea mai eficientă de convingere.
Consultanță în cazuri de discriminare

Prin prisma expertizei sale, Anamaria Panfile, asigură asistență specializată în presupusele fapte de discriminare, fiind alături de clienți de la stadiul de analiză până la etapa de alegere a celei mai potrivite variante de soluționare a cazului.

 

Contact Detalii discriminare Detalii experienta profesionala

Consultanță în mediere

Medierea reprezintă o modalitate și de a preveni un conflict într-un cadru organizațional, nu doar de a soluționa amiabil unul declanșat deja. Asigurarea unui sistem eficient de management al conflictului duce la îmbunătățirea performanțelor organizației și trebuie să fie considerată ca o parte esențială din strategia de prevenire și gestionare a conflictelor.

Productivitatea scăzută, lipsa motivației, migrarea personalului calificat, procesele și angajații nemulțumiți reprezintă o creștere a costurilor de funcționare în condiții eficiente a companiei. Apariția și persistența conflictelor, în mod special, la locul de muncă poate avea un impact negativ asupra întregii organizații.

Serviciile de mediere oferite de mediatorul Anamaria Panfile ajută la crearea unui sistem de management al conflictului, asistând și în gestionarea conflictele într-un mod constructiv, având ca rezultat creșterea productivității, reducerea stresului și îmbunatățirea relațiilor interpersonale.

Consiliere juridică

Anamaria Panfile oferă și consiliere juridică, oferind consultanță de specialitate în toate fazele de redactare, revizuire, negociere, încheiere a contractelor civile și comerciale, ce asigură funcționarea curentă și dezvoltarea activității.

De asemenea, se asigură toate serviciile juridice de specialitate, care privesc relațiile de muncă, de la redactarea contractelor individuale de muncă, până la stabilirea schemelor de organizare internă, restructurări sau proceduri de reorganizare la nivelul personalului.

Coaching

Coachingul este o relație susținută, care permite oamenilor să performeze semnificativ și cu rezultate remarcabile în viețile lor, în carierele și organizațiile lor.

Procesul de coaching ajută oamenii să dezvolte rezultatele învățării lor în diverse domenii, să obțină rezultate practice mai bune, să-și îmbunătățească calitatea vieții.

În fiecare sesiune de coaching, coach-ul ascultă și contribuie cu observații și întrebări lămuritoare. O astfel de interacțiune aduce claritate și orientează clientul spre acțiune.
Anamaria Panfile oferă servicii de coaching, prin gândirea și implementarea unui sistem unic și personalizat atât de analiza și îmbunătățire interioară, cât și de interactiune externă, sustrăgând și folosind facil informații din limbajul și comportamentul uman. Aceste cunoștințe pot fi utilizate cu succes în activitățile de management, vânzări și negociere.