mediere2 experienta mediere Experienţă profesională mediere21

Anamaria Panfile

Viziunea mea este să ajung în elita profesioniștilor ce dau siguranță procesului de restabilire a echilibrului dintre oameni. În acest sens, am convingerea că experiența profesională în domeniul juridic acumulată în cei peste 12 ani de activitate îmbinată cu disciplină și credință personală, îmi dau speranță să cred în materializarea visului meu profesional.

Experiență profesională

Reporter: ”Pe scurt, cum a decurs experiența dumneavoastră profesională?”

AP : ”Am început cariera profesională în sfera juridicului, continuând mai apoi ca Membru al Colegiului Director cu rang de Secretar de Stat, în cadrul Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), conturând și punând bazele unui sistem eficient de prevenire și combatere a discriminării în România.
Complexitatea și varietatea responsabilităților profesionale în activitatea de peste 12 ani din cadrul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminarii au la bază gestionarea corectă și documentată a fiecărui pas în analiza și rezolvarea fiecărui caz de discriminare.
Expertiza câștigată în domeniu a fost amplificată și prin organizarea de activități de formare și informare pe tematica discriminarii, elaborarea de studii specializate și analize comparative privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, care m-au ajutat de-a lungul timpului să cunosc tipologia umană, reușind să soluționez fiecare cauză avută.

Prin urmare, consider că am dobândit o expertiză ce acoperă zone precum:

  • Mediere;
  • Expert în prevenirea și combaterea discriminării;
  • Consiliere juridică;
  • Arbitraj (o jurisdicție alternativă având caracter privat);
  • Coaching.
  • Lab Profile Practitioner